BOUWPAKKETTEN
OP MAAT

Als je precies weet wat je wil en niet verlegen bent om zelf de handen uit de mouwen te steken, dan zijn onze zelfbouwpakketten perfect voor jou! U bepaalt zelf wat u wil doen, en wat wij voor u moeten doen.

Bestel jouw pakket
Plannetje kast

ONDERDELEN BOUWPAKKET

Zoals op de foto te zien is, kunnen alle onderdelen van het bouwpakket een andere bewerking hebben. Verschillende bewerkingen zijn: enkel zagen en afplakken, of ook alle stukken voorzien van boringen en/of het inzagen van ruggen.

Alle boringen (rijboring, drevels, potscharnieren, …) worden nauwkeurig per CNC voorzien. Bovendien worden alle onderdelen voorzien van een label zodat je ze steeds makkelijk kan terugvinden.

Foto van een compleet bouwpakket

ONS MAGAZIJN

In ons magazijn vind je een uitgebreide voorraad hout- en plaatmateriaal terug. We hebben een uitgebreid aanbod aan verschillende houtsoorten, die op voorraad zijn in verschillende afmetingen en voor verschillende doeleinden.

Zie je door het bos de bomen niet meer? Wij staan steeds voor iedereen klaar om snel en efficiënt in de noden van zowel onze professionele als onze particuliere klanten te voorzien.

Foto van het magazijn van Alucan