Maatwerk bij Alucan Interieur

KEUKENS OP MAAT

Dankzij de combinatie van jarenlang vakmanschap en geavanceerde technologie wordt elke keuken volledig op maat gemaakt, dit alles volgens uw persoonlijke smaak. Daarvoor beschikt Alucan over een eigen houtatelier.

Wij maken keukens in alle stijlen (landelijk, klassiek, modern,...), met alle gewenste indelingen, en in een grote waaier aan kleuren, materialen en afwerkingen.

Keuken

INBOUWKASTEN EN DRESSINGS

Of je nu kiest voor een vrijstaand meubel of een inbouwkast op maat (met of zonder deuren), voorzien van legplanken, lades of kledijbars, in ons atelier zorgen we altijd voor de perfecte afwerking. Van een slaapkamerkast op maat tot een uniek wandmeubel.

Ontwerp de dressing waar je altijd van hebt gedroomd, benut de ruimte onder de trap of onder het schuine dak. Of wat dacht je van een kast met grote schuifdeuren in je kamer of van een vestiaire in de inkomhal? Samen kunnen we de beschikbare ruimte in je woning optimaal benutten.

Inbouwkasten

ALGEMENE SCHRIJNWERKEN

Bij ons kan u ook terecht voor verschillende algemene schrijnwerken, zowel binnen als buiten. Deze worden steeds op maat gemaakt.

Binnenschrijnwerk:
Van een nieuwe binnendeur tot een sauna, bij Alucan maken we alles op maat. We hebben al veel ervaring en zorgen steeds voor de beste afwerking.

Buitenschrijnwerk:
Een nieuw rolluik of een nieuwe rolluikkast nodig? Wij leveren kwaliteitswerk voor al uw schrijnwerk rondom het huis. En dat alles vakkundig afgewerkt en op maat.

Tuinhuis & sauna

Enkele realisaties

Isolatie Gyprocwerk Vloer
Poolhouse Sauna
Inbouwkasten Maatwerk
Sauna op maat Binnenschrijnwerk
TV Lift Isolatie Gyprocwerk Vloer